Smaki Świata
W dniu 5 października w ramach Innowacji Pedagogicznej ,,Smaki Świata,, - kuchenne rewelacje nasi uczniowie wspólnie przygotowali pyszną kolację. Dziś na stole królowała kuchnia grecka - więc przygotowaliśmy sałatkę gyros. Ślicznie dziękujemy Pani Magdalenie Michalskiej za zakupienie produktów U nas nic się nie marnuje pozostała kapusta była smakołykiem naszych alpak Do pracy wykorzystaliśmy akcesoria kuchenne tj. sztućce, talerze, noże, deski, miski, fartuszki, kubki, fartuszki zakupione programu #LabolatoriaPrzyszlości
Jesień w sadzie
Warsztaty VI klasy
Każdy w swoim życiu próbował kiedyś pizzy, a największą radość przynosi samodzielne jej przygotowanie. Pizzy, która jest nie do podrobienia. Taką właśnie okazje mieli uczniowie klasy VI, którzy z okazji Dnia Chłopaka wybrali się na warsztaty Małego Kucharza w pizzerii Da Grasso.
Aktywny czas wolny
W internacie pracowicie spędzamy czas wolny. Na zajęciach artystycznych przy dźwiękach muzyki malujemy, kleimy i lepimy jesienne obrazy.
Przytul się do drzewa
Nasze serce
Europejski Tydzień Sportu
W minionym tygodniu uczniowie naszej szkoły dołączyli do inicjatywy - Europejski Tydzień Sportu . Celem realizowanych zajęć było promowanie aktywności fizycznej w różnych formach . Uczniowie brali udział w ćwiczeniach ruchowych, konkurencjach sportowych i pokonywali tory przeszkód. Wspominając te działania stwierdzamy, iż nasi uczniowie po raz kolejny udowodnili sportową postawę #BeActive.